tirsdag den 13. november 2007

Ankommet til Chiang Mai

SÅ! er vi endelig kommet tilbage til civilisationen . Byen hedder Chiang Mai og ligger i Nord Thailand. Vi har en masse at fortælle og en masse billeder og videos at vise! For vi har lige været på en super fed trekking tur i Umphang.

Som i kan se på kortet, kørte vi(Viktor, Søren og Gitte, en guide fra Jysk-rejseselvskab) fra Bangkok d. 8 november om aften. Tidligt om morgen næste dag ankom vi til Mr. Lar´s hus i Mae Sot. Efter noget god morgenmad kørte vi til Umphang i en alt for proppet minibus i 4 timer. Da der var flest mennesker i, var vi omkring 15 mennesker - nogle sad endda på taget. Da vi endelig ankom til Umphang blev vi indlogeret ved Umphang Trekker hill og herfra begyndte det at blive sjovt.

Vores guide, Mr. Solskin, forklarede os hvad der skulle ske de efter følgende dage. Og det var ikke småting!! Vi sq snart komme til at opleve en masse ting vi aldrig havde prøvet før. Jeg kunne nemt få en lille bog fyldt ud med ting som skete.. men jeg skal prøve at gøre det nogenlunde kort(uden for mange detaljer) også kan I evt. supplere med lidt billeder i vores galleri som vi har fået opdateret!

Vi startede med at rafte ned af floden omgivet af den flotteste natur.. vi så flere gange aber i træerne og sjove fulge og insekter... En stor flue satte sig på sørens ben og han vil tage et billede af den.. Efter billedet blev taget raabte guiden "Get it off, Get if off!", men for sent for lige efter bed den (temmelig hårdt efter sørens råb) - om billedet var det værd må i selv bedømme :) Efter 4 timer på vandet blev skoene taget i brug. Vi gik i ca 3 timer gennem et temmelig hårdt terrain. Solskin viste os kæmpe edderkopper, vi aldrig vi have set hvis ikke han havde vist os det! :) Vi overnattede på en camp i telt.

Dag 2 bød på noget af det flotteste natur vi nogensinde har set...!! Thi Lo Su vandfaldet (betyder gigantisk vandfald) er virkelig overvældende.. vi var der 3-4 timer men kunne sagtens have brugt hele dagen der! - Viktor formåede faktisk at hoppe 8 meter fra kanten!! (Video kommer senere!) Dog er det højeste vandfald, omkring 200 meter oppe.. og der må en garvede vandhund som mig sq stå af. :) Men hold da op.. det var godt nok noget af en belønning efter at have trekket i skovens fugtige omgivelser.

Ved en 13 tiden skulle vi igen ud og gå. Destinationen var en stammelandsby, et stykke inde i bjergene. Det var ret spændende at se hvordan de indfødte levede og om aften hygge snakkede vi med nogle hollændere og en fyr fra Italien vi havde mødt tidligere. De kunne spille guitar(overraskende mange af dem) så vi kom da forbi nogle Kim Larsen sange osv :)
Næste dag skulle vi ride på Elefanter!! GAL nogle kæmpe dyr de er.. junglen er helt anderledes 3-4 meter oppe. Søren og jeg delte den største elefant.. og jeg drillede Søren ret meget med, at han havde fået den side hvor alle bladende havde besluttet sig at gro. (altså fik han dem i hovedet når elefanten gik :) - Dem som styrer elefanterne var dog ret hårde mod dem.. så vi fik ret meget medlidenhed med dem. Så selvom det var ret sjovt at ride på elefanten, så var det alligevel ikke det fedeste ved turen.. Men vi fik godt nok mættet vores lyst til oplevelser! Naeste dag stod det paa en lang transport op til byen Chaing Mai i nord.
Vi har det rigtig godt, men vi savner jer alle sammen der hjemme. knus og kram fra Thailand
PS. vi har også opdateret vores galleri med en masse billeder!

1 kommentar:

shakespeare sagde ...

Jamen drenge det er jo bare så dejligt at høre fra jer. det hele lyder så godt. til viktor- det kan godt blive et problem med telen. man skal helst have den i hånden når man åbner den. men jeg prøver at tale med dem fredag. kys og kram Camp nord.