onsdag den 7. november 2007

Vil lige skrive en lille update om hvad vi goer! Vejret syd paa skulle nemlig byde paa en masse regn og ingen solskin de naeste par uger, saa vi har besluttet os for at tage nord thailand foerst!
Vi har valgt at trekke i umphang i 5 dage hvor vi skal rafte ned af floder, udforske junglen og hoppe ud fra vandfald.. saa vi glaeder os rigtig meget! Vi starter d 8 nov. og slutter i Chiang Mai d. 13 nov. - her skal vi vaere i 4 dage hvorefter at vi flyver til bangkok og tager en bus til Koh Phangan. Det hele er booket og tilrette lagt - saa nu skal vi faktisk bare huske at nyde alle de oplevelser thailand kan byde os.
Men da vi stort set kommer til at bo i junglen det naeste stykke tid, regner vi ikke med at have mulighed for at updatere denne blog saa tit som vi har gjort indtil videre.. vi har faaet fat nogle sim kort men min (Viktor) tlf er sim laast.. saa det maa jeg lige faa ordnet. soeren sover nu men skal nok faa ham til at skrive nummeret herinde.
Haaber alting er godt hjemme i DK.
Knus og kram fra Viktor

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jamen godt at høre fra jer igen, det er da lidt sørgeligt med alt det regn :/.
Jamen herhjemme går alt fint, der er dog heller ikke sket noget stort.
Glæder mig til at høre noget nyt fra junglen, og pas nu på!
Torbjørn =)

Anonym sagde ...

Hey Homies :D .. det er sq fedt at blive opdateret fra jer .. vi tænker jo meget på jer .. lyder som et rigtig fedt program i har foran jer :) .. man kan jo ikke undgå at blive lidt misundelig på jer og jeres oplevelser, det med at sove i junglen kan jeg dog sagtens leve foruden, DER ER MEGA EDDERKOPPER JO !!! hehe ..

Men fede pics i for lagt ind og det lyder som om i hygger jer rigtig meget .. Pas nu godt på hinanden drenge ..

Imorgen er det jo FINALE-DAGEN for VBK , så send os lige nogle positive tanker, og del gerne lidt af jeres sol og varme :) ..

De største og kærligste hilsner fra Jenny & Kenneth <3 .. Peace , Love & Harmony!

Anonym sagde ...

Hej Viggo.. - Og Søren!

Dejligt at vi kan følge med herhjemme fra. Det er pisse koldt og vi pakker os godt ind. Willy Wonka vokser i hast, og Romskiberg følger jo bare med. Husk nu at du også kan følge med på www.123hjemmeside.dk/romski (nyt navn) og se din lille ny fætterog din hamrende fantastisk mega lækre mosser og resten af drengene ;-)
Mange mange is kys og kulde knus fra Moster.

Anonym sagde ...

jamen gutter, hvad kan jeg sige, klokken er 21.47 søndag aften og jeg er fucking stiv... 4-1 i finalen fortæller det hele, vi er fucking sjællandsmestre gutter, det er det vildeste jeg nogensinde har prøvet :)Nyhuus laver 3 basser igen i dag, men Dahrup står en super, super, super kamp :) jeg glæder mig sku til i kommer hjem igen frenge, så skal vi drikke kolde, jeg har indtil videre dukket en ½ flaske champagne og 10-12 kolde :P ses homis, og tillykke med det :)

Anonym sagde ...

Martin (CAP) skrev sidste indlæg :P

shakespeare sagde ...

det jo sejt .